نبات

نبات ، بلور شکر یا قندی است که در آب [بعضاً به همراه زعفران و یا رنگ خوراکی یا طمع دهنده] حل می شود و پس از فراسیر شدن ، بر روی نخ یا چوبی که در محلولِ آن قرار دارد ، بلوری می شود و پس از سفت شدن و تشکیل کامل کریستال های نبات ، بسته بندی می شود و مورد استفاده قرار می گیرد. (فرایند تولید آبنبات یا پولکی با نبات فرق می کند) نبات کاربردهای زیادی دارد اما اغلب برای تهیه چای‌نبات یا دمنوش های گیاهی مورد استفاده قرار می گیرد.

از انواع نبات میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

پودر نبات
نبات مخلوط
نبات دندانه
نبات چوبی
پرده نبات

دیگر تنقلات دوست داشتنی :

لواشک
پشمک
بيسکويت
ويت کورن
آدامس
ذرت بو داده
کلوچه
شکلات
سوهان
قره قروت
گز

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن