لواشک

لواشک نامی است که به یک خوردنی پهن و لواش مانند (نوعی نان رایج و نازک) داده اند. لواشک از شیره ی میوه هایی همچون آلو ، آلوچه ، زردآلو ، سیب و… تهیه می شود و برای تبدیل شدن به لواشک ، آن را در ورقه هایی خشک می کنند. (تفاوت لواشک با میوه خشک این است که در تهیه لواشک ، شیره ی میوه خشک استفاده میشود)

لواشک مزه ی ترش و شوری دارد اما ترشی ملسی دارد در حالی که قره قروت طعم سرتاسر ترشی دارد و اشکتان را در می آورد!

تنقلاتی که شاید دوست داشته باشید در مورد آنها بدانید :

ويت کورن
بيسکويت
آبنبات
آدامس
سوهان
گز
ذرت بو داده
پشمک
قره قروت
نبات
شکلات
پولکی
کلوچه

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن