کلوچه

کلوچه نوعی کیک یا شیرینیِ تخت است.

مواد اصلی تشکیل دهنده کلوچه شامل آرد گندم ، شکر ، روغن و تخم مرغ می شود و معمولا در وسط کلوچه مغز مخصوصی وجود دارد که طعم سنتی دوست داشتنی اصلیش را به آن می دهد.

کلوچه از خوراکی های لذیذ و خوش طعمی است که به عنوان تنقلات و میان وعده مورد استفاده قرار می گیرد. کلوچه بافت نرمی دارد و مثل بیسکویت خشک نیست ، با وجود اینکه میزان پخت در انواع کلوچه متفاوت است ولی معمولا کاملا برشته شده است.

از معروف ترین کلوچه ها می توان به کلوچه کشمشی اشاره کرد که در تهیه این نوع کلوچه از کشمش استفاده می شود. مغز کلوچه با استفاده از فندق ، گردو ، بادام یا پسته تولید می شود.

همچنین می توان از انواع مربا ها و ژله ها و یا عسل در مغز کلوچه استفاده کرد که طعم خوشی به آن داده و تنوع زیادی را در میان کلوچه ها ایجاد می کند. به همین دلیل کلوچه انواع مختلفی دارد ، برای مثال کلوچه نارگیلی ، کلوچه ای است که از پودر نارگیل در مغزی وسط آن استفاده می شود و یا کلوچه شکلاتی کلوچه ای است که از شکلات در وسط آن استفاده می شود.

تنقلات خوش مزه ای که باید در مورد آنها بدانید :

ويت کورن
پولکی
آبنبات
گز
سوهان
پشمک
ذرت بو داده
بيسکويت
نبات
لواشک
شکلات
آدامس
قره قروت

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo