گز

گز یکی از معروفترین شیرینی های ایرانی ، که عموماٌ در اصفان تولید و بسته بندی می شود و به گز اصفهان معروف است (خاستگاه گز نیز اصفهان است). گز ، همچون یاران دیرینه اش پولکی و البته سوهان ، از سوغاتی های شناخته شده ی ایرانی است. معمولا گز همراه با آجیل هایی همچون : پسته ، نخودچی ، کشمش ، بادام و تخمه در کنار شکلات چیده می شود و از جزء مرسوم ترین خوردنی های شب عیدی به شمار می آید.

البته در تهیه گز هم ، از خلال دانه های آجیلی (همچون پسته و بادام) استفاده می شود. سایر ترکیبات گز نیز شامل شکر ، سفیده تخم مرغ ، هل و گلاب است.

از انوع گز میتوان به موارد زیر اشاره کرد که مرسوم ترین گز های سفره های ایرانی هستند :

گز آردی
گز انگبینی
گز کم‌کالری
گز لقمه‌ای
گز بدون قند
سوهان گزی
گز شکلاتی
گز خرمایی
گز پروبیوتیک

از این ها هم خوشتان می آید ؛ به آنها سری بزنید :

پشمک
نبات
کلوچه
شکلات
لواشک
آدامس
قره قروت
آبنبات
ويت کورن
بيسکويت
ذرت بو داده

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن