بیسکویت

بیسکویت (یا بیسکوییت) ، همانند نان قندی و کیک و کلوچه از آرد تهیه می شود و از شکر و سایر افزودنی ها (مانند پودر نارگیل یا خلال مغز پسته و بادام) درکنار اسانس برای طعم دادن به آن استفاده می شود. بیسکویت ها خوراکی های بسیار مقوی هستند و میتوانن به همراه لبنیاتی مثل شیر و خامه یا همراه شکلات صبحانه میل شود. بیسکویت از رایج ترین خوراکی های مورد علاقه کودکان است.

دیگر تنقلات تاریخی :

ويت کورن
شکلات
پشمک
آدامس
نبات
گز
ذرت بو داده
قره قروت
لواشک
پولکی
آبنبات
سوهان

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo