زرشک

زرشک نام میوه ی درخت زرشک است. زرشک میوه ای به رنگ سرخ و بیضی شکل است. از زرشک ، عموماٌ به عنوان ماده اولیه برای آشپزی استفاده می کنند اما زرشک به دلیل وجود خواص آرام بخشی و سم زدایی از بدن نیز شناخته میشود به همین دلیل در نسخه های طب سنتی نیز میتوانید به دفعات نام زرشک را مشاهده کنید. از خاصیت آرام بخش بودن زرشک در دمنوش های گیاهی نیز استفاده میشود.

از خواص مواد خشکبار غافل نشوید :

شيره خرما
کشک
آلوچه
چيپس ميوه
حلوا
ميوه خشک
انجير
کشمش
مويز
توت
خرما
عناب
زعفران
آلو
سبزی خشک

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo