زعفران

زعفران ادویه ای است با رنگ جادویی. رعفران زردی رنگ گلی بنفش است. برای تهیه این ادویه خوش رنگ ، خامه و کلاله (بخش های میانی) گل زعفران را جدا می کنند و پس از خشک شدن به عنوان چاشنی یا رنگ دهی به غذا استفاده می کنند. البته زعفران ، به دلیل خواص آرام بخشی که دارد (مثل زرشک) به عنوان دمنوش هم استفاده می شود که اصطلاحاً به آن چای زعفران می گویند و همراه با نبات یا پولکی مصرف می شود.

از دیگر مواد خشکبار :

انجير
حلوا
آلوچه
ميوه خشک
چيپس ميوه
مويز
آلو
کشمش
توت
عناب
کشک
شيره خرما
سبزی خشک
خرما

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن