میوه خشک

میوه خشک ، ماده ای پر انرژی است که از بخار کامل آب موجود در میوه جات ، به وسیله ی نور خورشید یا دستگاه صنعتی خشک کن میوه تولید می شود.

میوه خشک شده جایگزین مناسبی برای میوه های خارج از فصل است. میوه خشک از لحاظ کالری هیچ فرقی با میوه تازه ندارد و خوش خوراک تر نیز هست و به دلیل اینکه معده توانایی پذیرش حجم بیشتری از آن را دارد ، به همین دلیل میوه خشک میتواند املاح بیشتری از میوه را به بدن برساند.

میوه خشک سرشار از آنتی اکسیدان ها ، ریز مغذی ها و فیبر است که تقریبا هر یک لیوان آن با دو لیوان یا بیشتر ، از همان میوه برابری می کند . میوه خشک به دلیل طعم دلپذیر و خاصی که دارد به عنوان تنقلات نیز مصرف می شود که اسنک های بسیار مقوی و مفیدی نسبت به پفک ها و چیپس های سرخ شده هستند.

میوه های خشک شده می توانند به صورت اسلایس یا حبه برش خورده و خشک شوند. برای نمونه برخی از انواع میوه خشک شده فهرست شده است. این فهرست عبارت است از :

آناناس خشک شده
توت خشک شده
گلابی خشک شده
سیب خشک شده
هلو خشک شده
خرمالو خشک شده
زردآلو خشک شده
نارنگی خشک شده
گیلاس خشک شده
زغال اخته خشک شده
توت فرنگی خشک شده
انبه خشک شده
پرتقال خشک شده
گردو خشک شده
کشمش خشک شده
کیوی خشک شده
خرمای خشک شده
انجير خشک شده

از دیگر مواد غذایی خشکبار می توان به لیست زیر اشاره کرد :

چيپس ميوه
شيره خرما
آلوچه
حلوا
عناب
مويز
کشک
سبزی خشک
زرشک
زعفران

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن