کشک

کشک از فرآورده های غذایی لبنیات است. کشک از تغلیظ ماست ترش یا دوغ به وجود می آید. دلیل ترش بودن طعم آن فعالیت های همان باکتری هایی هستند که در تولید دوغ نقش دارند. این پروسه ای است که به ماندگاری آن کمک می کند و همچنین خواص آن را نیز حفظ می کند. در تهیه ی بسیاری از غذاها ، خصوصاٌ غذاهای شمالی از کشک استفاده می شود. کشک برای بدن بسیار مفید است. به دلیل وجود کلسیم سرشار و داشتن پروتئین بیشتر نسبت به شیر ، کشک یک ماده مقوی برای اندام های مثل استخوان ، دندان ، مو و سیستم ایمنی بدن است.

مقالات مرتبط با کشک :

انجير
شيره خرما
چيپس ميوه
خرما
کشمش
سبزی خشک
حلوا
زعفران
مويز
توت
ميوه خشک
عناب
آلوچه
زرشک
آلو

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن