خرما

خرما میوه ی سیاه رنگ درخت نخل است. پس از اینکه خارک نرم و شیرین شد و رسید و به رطب تبدیل شد ، فقط یک مرحله تا تبدیل شدن به خرما در پی دارد. خرما از محصولات رایج و معروف کشور های حوزه خلیج فارس (از جمله ایران) است.

خرما واژه ای فارسی است که به سایر فرهنگ ها منتقل شده است. مهم ترین ویژگی خرما ، میزان بالای آهن موجود در آن است. مصرف چند دانه خرما می تواند نیاز کل روز شما را تامین کند.

ایران سومین تولید کننده خرمای جهان است. از شیره خرما نیز به عنوان ماده خوراکی برای صبحانه استفاده می شود. از خرما برای تهیه ی نوعی حلوا (ترکیب خرما ، آرد ، روغن و مغز یا خلال گردو) که متعلق به جنوب کشور است استفاده میشود.

انواع گونه های خرما :

خرمای کبکاب
خرمای مضافتی
خرمای الینگی
خرمای ربی
خرمای زاهدی
خرمای هلیله‌ای
خرمای پیارم
خرمای مرداسنگ
خرمای سایر
خرمای شاهانی
خرمای کلوته
خرمای کروت

در مورد مواد خشکبار بیشتر بدانید :

آلو
انجير
زرشک
عناب
کشمش
آلوچه
کشک
ميوه خشک
سبزی خشک
مويز
توت
زعفران
چيپس ميوه

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن