کشمش

کشمش به وسیله ی خشک کردن میوه ی رسیده و شیرین انگور تولید می شود که با توجه به نوع انگور ، نام های مختلفی دارد. از کشمش استفاده های بسیاری می شود. علاوه بر استفاده از کشمش به عنوان آجیل و شیرنی ، کشمش به عنوان ماده اولیه پخت بسیاری از غذا ها استفاده می شود. کشمش ، (همانند توت خشک ، انجير خشک یا خرما) به عنوان جایگزینی برای قند ، و کنترل قند خون ، به همراه چای میل می شود. مویز نیز از انواع کشمش است که مانند دیگر کشمش ها ، در تمام فصل های سال یافت می شود. کشمش به دلیل طعم شیرین طبیعی که دارد در انواع دسر ها در سراسر جهان استفاده می شود.

از دیگر خشکبار های رایج ایران بدانید :

آلوچه
زعفران
چيپس ميوه
حلوا
زرشک
آلو
کشک
ميوه خشک
سبزی خشک
عناب
شيره خرما

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo