چیپس میوه

چیپس میوه از خشک کردن برش های نازک و یا حلقه های بریده شده از میوه تهیه میشود.

خشک کردن روشی است که علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری میوه ها ، سبب حفظ کامل خواص و مواد معدنی چیپس میوه خشک می شود.

همچنین همانند همه ی محصولات خشکبار ، چیپس میوه بدون مواد نگهدارنده فرآوری می شود که سبب حفظ سلامت مواد غذایی می شود. در برخی موارد برای طعم دادن چیپس های میوه ، آنها را به شکر یا نمک یا آبلیمو و حتی بعضی از ادویه ها مانند فلفل آغشته می کنند.

چیپس های میوه را علاوه بر خشک ، بصورت سرخ شده نیز تهیه می کنند ؛ همانند چیپس هایی که با استفاده از سیب زمینی تهیه می شوند.

در مورد مواد غذایی خشکبار بیشتر بدانید :

حلوا
خرما
زرشک
کشمش
آلوچه
زعفران
کشک
انجير
مويز
عناب
توت
شيره خرما
آلو
سبزی خشک

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن