انجیر

کسی که انجیر را بشناسد می داند نباید گول رنگ زرد ، یا روی سیاهش را خورد ؛ که دلی دارد بس آتشین!

انجیر از بهترین میوه های بومی آسیا است. کمتر میوه ای هست که آوازه اش خوش تر از مزه اش باشد ولی انجیر اینچنین است. این به دلیل فواید بسیار و خواص سرشارش است. از خواص انجیر ، چه خشک باشد چه تازه میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

انبوهی از آنتی اکسیدان های طبیعی دارد که به جلوگیری از سرطان و پیری کمک می کند

انجیر در پیشگیری و درمان کم خونی موثر است

انجیر در جلوگیری و بهبود دیابت موثر است

انجیر در درمان بیماری های کبدی اثر گذار است

انجیر باعث بهبود بیماری های فلجی می شود

انجیر تسهیل کننده و تسریع کننده درمان بیماری های پوستی است.

مصرف انجیر سبب جلوگیری و درمان عفونت دستگاه ادراری و عفونت دستگاه گوارشی می شود

انجیر اثرات ضدقارچی و ضد باکتریایی دارد و مثل آنتی بیوتیک عمل میکند

انجیر منبع غنی پتاسیم برای بدن است ؛ چیزی که اغلب مردم در تامین مقدار لازم آن برای بدن ناتوانند. سایر مواد مغذی که انجیر منبع آنهاست نیز بسیار برای بدن حیاتی هستند. همچون :

کلسیم

سلنیوم

ویتامین C

مس

منیزیم

انواع ویتامین‌های گروه B

زینک (روی)

همچنین گمان میشود که انجیر باعث تقویت مو ، آبرسانی به مو ، و افزایش رشد موها می شود و به همین دلیل در تهیه ی شامپو ها از انجیر استفاده می شود.

انجیر میوه ی بسیار شگفت آوری است که نمی توان همه ی فواید آن را بیان کرد ؛ بنابر این ، صرفا به ذکر تیتر وار شگفتی های انجیر پرداخته میشود :

انجیر و تقویت استخوان‌ها
انجیر و درمان سرطان کولون
انجیر و پیشگیری از دژنراسیون ماکولا
انجیر و پیشگیری از سرطان سینه
انجیر و درمان برونشیت
انجیر و تسکین گلودرد
انجیر و درمان اختلال جنسی
انجیر و کاهش وزن
انجیر و پیشگیری از بیماری‌های عروق کرونر قلب
انجیر و پیشگیری از فشار خون بالا
انجیر و پیشگیری از یبوست
انجیر و درمان بیماری‌های مقاربتی
انجیر و کاهش سطوح کلسترول
انجیر و پیشگیری از دفع کلسیم در ادرار

سایر مواد غذایی خشکبار که آشنایی با آنها شما را شگفت زده می کند :

آلو
مويز
چيپس ميوه
زرشک
کشک
خرما
کشمش
عناب
توت
حلوا
ميوه خشک
انجير
زعفران
آلوچه
سبزی خشک

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن