عناب

عناب میوه ی درختچه ای با برگ های بیضی شکل و کوتاه است. عناب به خرمای قرمز نیز معروف است.

عناب عمدتاً بصورت خشک شده مصرف می شود. میوه ی عناب در ابتدا به شکل سبز و گرد است که پس از تغییر شکل به رنگ قرمز ، کشیده و بیضی شکل می شود.عناب خشک شده دارای 77.71 درصد قند می باشد که طعم شیرینی به این میوه ی خوشمزه می دهد.

عناب از لحاظ طبی نیز دارای خواص بسیاری است و در مکاتب مختلف طبی از آن بهره درمانی برده می شود که برترین ویژگی آن ، (همچون زعفران و زرشک که بصورت دمنوش مصرف می شود) آرام بخش بودن آن است و برای رفع خستگی و بی خوابی مورد استفاده قرار می گیرد.
 

از مواد خشکبار بیشتر مطلع شوید.

آلو
چيپس ميوه
کشمش
توت
سبزی خشک
حلوا
آلوچه
خرما
شيره خرما
زرشک
انجير
کشک
ميوه خشک
زعفران
مويز

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن