آلوچه

آلوچه میوه ی بومی اروپا و آسیا (علی الخصوص خاور میانه) است که از خوانواده آلو هاست و مزه ی ترش و ملسی دارد. از آلوچه عموماً برای تهیه ی غذا یا تهیه انواع تنقلات ترش مزه استفاده می شود. برای نمونه میتوان به لواشک ، تمر و آلوچه نمکی اشاره کرد. همچنین با ترکیب آلوچه با انواع دیگر خوراکی های ترش مزه همانند قیسی و یا انواع میوه خشک شده ، مثل سیب یا آلبالو ، تنقلات ترش مزه ای را تولید می کنند که طرفدار های زیادی دارد و میتواند آب دهان هر کسی را به راه بیندازد.

از دیگر خوردنی های خوشمزه برای آشنایی شما :

توت
انجير
خشکبار
کشمش
حلوا
سبزی خشک
زرشک
مويز
کشک
خرما
زعفران
عناب
چيپس ميوه
ميوه خشک

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن