آلو

آلو یک میوه ی تک هسته ای است. آلو را هم به صورت میوه تازه ، هم بصورت آلو خشک ، هم بصورت لواشک و.. میتوان یافت. آلو ها از لحاظ رنگ ، شکل و نژاد ، گونه های متفاوتی دارند. بعضی از آلو ها گرد هستند ، برخی کشیده ؛ بعضی از آلو ها زرد هستند ، بعضی از آلو ها قرمز و بعضی نیز سیاه و قهوه ای اما همه ی آنها از یک جنس هستند و طعم بسیار نزدیکی به هم دارند. آلوچه نیز از خوانواده آلوی آسیایی و اروپایی است. از آلو ها برای تهیه انواع خورش و آش ، و همینطور رب و مربا استفاده می شود.

از دیگر محصولات خشکبار میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

انجير
توت
چيپس ميوه
حلوا
خرما
زرشک
زعفران
عناب
کشک
کشمش
مويز
ميوه خشک
سبزی خشک

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo