خشکبار

خشکبار به دسته محصولاتی گفته میشود که به وسیله ی گرما یا نور خورشید خشک شده باشند.

این محصولات شامل میوه ها ، سبزیجات و سایر مواد غذایی می شود. خشک کردن مواد شیوه ای رایج است که مردم برای نگهداری و افزایش طول عمر مواد غذایی از آن استفاده می کردند.

خشک کردن مواد خشکبار به دلیل انبار کردن ساده تر و حمل و نقل آسان تر انجام می شود اما مواد خشکبار ویژگی های دیگری نیز دارند که برای نمونه میتوان به حفظ خواص مواد و عدم نیاز به افزودن مواد نگهدارنده اشاره کرد که این امر سبب می شود محصولات خشکبار به درجه بالایی از لحاظ سلامت و بهداشت مواد غذایی برسند و احتمالا مواد خشکبار ، محبوبیت خود را مدیون این درجه کیفی است.

از محصولات خشکبار میتوان به آلو و آلوچه، انجير، توت، چيپس ميوه، حلوا، خرما، زرشک، زعفران، عناب، کشک، کشمش، مويز، ميوه خشک، سبزی خشک اشاره نمود ؛ هرچند در برخی مواقع نیز ، محصولات خوار و باری هم ، جزء خشکبار به حساب می آیند.

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن