ترشی

ترشی از خواباندن میوه های مختلف در سرکه (یا سرکه و نمک) بدست می آید.

ترشی گذاشتن ، یکی از روش های نگهداری بلند مدت تره بار است که از گذشته در ایران رواج داشته است. میوه هایی که برای ترشی انتخاب می شوند ممکن است بصورت درسته یا خرد شده یا چرخ شده باشد ؛ نحوه انتخاب اندازه و نوع میوه ها بر اساس نوع ترشیجات فرق می کند.

ترشی بر اساس نوع میوه و نوع سرکه نامگذاری می شود. ترشی گذاشتن ، فرایندی است مثل خشک کردن فرایندی برای افزایش ماندگاری ، نگهداری بلند مدت که برای بهره برداری خارج از فصل مواد غذایی به وجود آمد.

در مورد مواد خوار و بار روزانه‌تان آگاهی پیدا کنید :

پودر
عسل
گندم
حبوبات
آرد
ادويه
کره
جو
مربا
قند
ترشی
عرق
روغن
شیره خرما
قهوه
لبنيات
برنج
خلال
دمنوش
شکلات صبحانه
شکر
چای
رب

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo