شکر

شکر ماده اصلی شیرین کننده ی مواد خوراکی است.

شیرینیِ خوردنی های خوشمزه ، به شکر وابسته است؛ می توان دنیای بدون شیرینی (منظور طعم شیرینی) را تصور کرد؟ تصور کردن دنیا بدون شکر بسیار تلخ است.

شکر در بسیاری از میوه ها و سبزیجات و حتی در لبنیات یافت می شود اما معمولا مقدار شکر ، در همه ی آن ها زیاد نیست. عمده ی شکر ها را از نیشکر (نیِ شِکَر) استخراج می کنند اما شکر از چغندر قند هم بدست می آید. از کاربرد های شکر نمی توان چیز زیادی گفت زیرا در مصارف مختلف بسیار رایج است و همه با آن آشنایی کامل داریم.

نوعی از شکر نیز به شکر قهوه ای معروف است که بیشتر مصارف شیرینی پزی دارد اما به دلیل کالری کمتر ، از آن به عنوان شکر رژیمی نیز یاد می شود و برای تهیه تنقلات و نوشیدنی های کم کالری استفاده می شود.

درمورد دیگر مواد غذایی بدانید :

دمنوش
شکلات صبحانه
نمک
روغن
چای
عسل
ادويه
رب
جو
خلال
ترشی
پودر
حبوبات
گندم
قهوه
سرکه
شیره خرما
برنج
آرد
عرق
کره
مربا

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن