شیره خرما

شیره خرما ، عصاره ی شیرین و تیره رنگ میوه خرما است که مواد معدنی خرما را در خود دارد و مصرف آن راحت تر است و به عنوان صبحانه یا میان وعده و یا چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد.

شیره خرما از جوشاندن خرما در آب بدست می آید و سپس برای جداسازی شیره خرما از تفاله های خرما ، آن را [به وسیله ی کیسه کردن یا هر روش دیگر] پالایش کرده و بدین صورت شیره خرما را صاف می کنند.

در نهایت برای افزایش غلضت شیره خرما ، آن را مجدداً می جوشانند تا شیره خرمای سفت شده ای برای مصرف تولید شود و پس از سفت شدن شیره ی خرما ، آن را بسته بندی می کنند و در جای خنک نگهداری می کنند.

هر آنچه در مورد مواد خوار و بار جادویی نیاز است بدانید :

قند
جو
لبنيات
شکر
پودر
آرد
چای
نمک
حبوبات
عسل
ترشی
ادويه
مربا
کره
خلال
رب
گندم
سرکه
برنج
قهوه
روغن
عرق
شکلات صبحانه
دمنوش

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن