سرکه

سرکه محلولی خوراکی است از ترکیب آب ، اسید و املاح معدنی به وجود می آید. سرکه ترش مزه است. از مهمترین خواص سرکه می توان به تولید ترشی‌جات مختلف اشاره کرد که بدون وجود سرکه میسر نیست.

سرکه علاوه بر داشتن فواید بسیاری همچون تنظیم متابولیسم بدن ، کمک به کاهش وزن ، کاهش حملات قلبی ، کنترل اشتها و جلوگیری از سکته ، فواید دیگری از جمله تسهیل هضم غذا دارد که برای سلامتی بسیار مفید است. از انواع سرکه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

سرکه انگور
سرکه عسل
سرکه نیشکر
سرکه سیب
سرکه نارگیل
سرکه سفید
سرکه شیر
سرکه برنج
سرکه خرما
سرکه بالزامیک

با انواع مواد غذایی آشنا شوید :

دمنوش
خلال
رب
لبنيات
حبوبات
ادويه
نمک
قهوه
شکلات صبحانه
روغن
کره
جو
پودر
عرق
چای
آرد
شکر
گندم
قند
شیره خرما
مربا

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن