نمک

نمک از حیاتی ترین مواد خوراکی است که کارکرد صحیح اندام های مختلف بدن به آن وابسته است. نمک طعام یا نمک دریایی بسیار بهتر و مفید تر از نمک های صنعتی است.

نمک از خاک گرفته و تصفیه می شود و به همراه ادویه ها ، برای طعم دادن به غذا و افزایش طعم غذا استفاده می کنند. به دلیل ویژگی هیپرتونیک بودن نمک ، موجوداتی که عامل بیماری زایی داشته باند در محیط آن آب از دست داده و می میرند ، به همین دلیل سالها از نمک به عنوان ماده ای برای نمک سودکردن (روشی مثل خشک کردن برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی فساد پذیر) استفاده می کردند.

از دیگر مواد خوراکی خوار و بار بیشتر بدانید :

قند
رب
برنج
قهوه
خلال
شکر
سرکه
جو
آرد
کره
شکلات صبحانه
شیره خرما
عسل
دمنوش
حبوبات
عرق
ترشی
پودر
مربا
روغن
ادويه
لبنيات
گندم
چای

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن