خلال

خلال ، برش هایی نازک از پوست میوه ها یا دانه های خشکباری مثل بادام و پسته است.

از خلال ها برای تزئین ، و طعم دادن به کیک و شیرینی یا غذاها استفاده می شود. برای مثلال خلال پسته را روی گز و یا خلال پسته و بادام را روی حلوا و خلال بادام را روی بستنی و شله زرد می ریزند.

خلال ها جایگاه قابل توجهی در طعم دادن به مواد غذایی دارند. خلال ها به وسیله ی کارد یا رنده و یا به وسیله ی دستگاه مخصوص خلال کردن به وجود می آیند.

از دیگر غذاهایی که ویژگی هایی دارند که میتوند شگفت زده تان کند :

برنج
دمنوش
چای
قند
عرق
روغن
سرکه
مربا
قهوه
شکلات صبحانه
ادويه
شکر
نمک
حبوبات
پودر
آرد
خلال
جو
لبنيات
عسل
رب
کره
ترشی
شیره خرما
گندم

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن