کره

کره یک ماده خوراکی است که از چربی تشکیل شده است.

کره کاربرد های بسیاری دارد. از کاربرد های کره ، به مصرف به عنوان صبحانه می توان اشاره کرد که بیشتر به همراه مربا یا عسل و… میل می شود و همینطور در برخی نقاط ایران ، در سایر وعده های غذایی نیز مصرف می شود.

از کره به عنوان ماده اولیه تهیه غذاها نیز استفاده می شود ؛ مثلا در تهیه ی انواع کیک ، کلوچه و بیسکویت از آن استفاده می شود. همچنین بعضی از افراد از کره به عنوان ماده ای جایگزین برای روغن استفاده می کنند و در سرخ کردن غذاهای مختلف از آن استفاده می کنند.

به طور کلی ، کره دو نوع است. کره گیاهی و کره حیوانی ، که در ادامه به بررسی کلی هر دو مورد می پردازیم.

کره حیوانی :

کره حیوانی از انواع لبنیات است. کره حیوانی نوعی چربی است که عمدتاً از دوغ گرفته می شود. (کره حیوانی را از شیر و خامه نیز تهیه می کنند.)

کره گیاهی (مارگارین):

این نوع از کره ، همانطور که از نامش هم پیداست ، از گیاهان استخراج شده و پایه ی حیوانی ندارد. این نوع از کره کالری کمتری نسبت به نوع حیوانی دارد و در تهیه آن از روغن گیاهی استفاده می شود.

خوراکی های دیگری که داستانشان شگفت زده تان می کند :

برنج
شکر
ترشی
پودر
ادويه
نمک
سرکه
قند
عرق
دمنوش
چای
خلال
قهوه
شیره خرما
جو
آرد
گندم
شکلات صبحانه
حبوبات
رب

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo