جو

جو از محبوب ترین انواع غلات به شمار می آید.

از جو به عنوان ماده اولیه تهیه ی آرد جو استفاده می شود که در پخت نان و شیرینی استفاده می شود.

از جو ، علاوه بر تهیه ی نان و محصولاتی همچون کیک و بیسکویت ، در تهیه ی سوپ جو نیز استفاده می شود که از معروف ترین سوپ های رایج است. جو به که از خوانواده ی گندم است ، بیشتر به دلیل دانه و آب جو مورد توجه است.

مصرف جو به دلیل خواصی که دارد ، برای سلامت پوست و مو و دستگاه گردش خون از جمله قلب بسیار مفید است. جو در خون سازی نیز نقش مفیدی دارد و مصرف جو می تواند زمینه بهبود خون سازی بدن را فراهم کند.

از دیگر محصولات خوار و بار دیدن کنید و در مورد آنها مطالعه کنید :

شکر
خلال
شیره خرما
کره
برنج
قهوه
نمک
قند
چای
روغن
عرق
حبوبات
مربا
سرکه
پودر
عسل
دمنوش
ادويه
شکلات صبحانه
ترشی
لبنيات
رب

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن