حبوبات

حبوبات شامل دانه های مغذی خوراکی است که عموماً بعد از پخت و در غذا استفاده می شوند.

حبوبات سرشار از مواد مغذی ، هچون کربوهیدارت ، آهن ، زینک ، کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم و ویتامین می باشد. از معروفترین حبوبات می توان به لوبیا ، عدس ، لپه ، ماش ، نخود ، نخود فرنگی و باقلا (باقالی) اشاره کرد.

بیشتر حبوبات خشک را قبل از پخت باید خیساند. خیساندن حبوبات سبب آبدار شدن دوباره ی آنها می شود و همچنین مواد مغذی و معدنی موجود در حبوبات را نیز حفظ می کند.

حبوبات به دلیل داشتن مواد مغذی بسیار زیاد ، از کامل ترین انواع خوراکی ها به حساب می آید و به همین دلیل مصرف حبوبات در سنین رشد برای کودکان بسیار مفید است.

همچنین حبوبات برای کسانی که رژیم های افزایش وزن می گیرند یا ورزشکار هایی که قصد عضله سازی دارند توصیه می شوند.

از ویژگی های مواد خوراکی سر در بیاورید :

شکلات صبحانه
شیره خرما
جو
رب
پودر
عسل
نمک
برنج
چای
لبنيات
گندم
سرکه
آرد
روغن
مربا
قند
عرق
کره
خلال
ترشی
ادويه
دمنوش
شکر
قهوه

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن