گندم

گندم مهمترین غلات است و وجود بسیاری از مواد غذایی به آن وابسته است.

به طوری که هیچ محصولی در سرتاسر جهان به اندازه ی گندم کشت نمی شود و حجم تجارت این محصول ، با مجموع همه ی محصولات کشاورزی برابری می کند. گندم و جو کاربرد های نسبتاً یکسانی دارند که در ادامه شرح داده می شود.

از آرد گندم برای پخت انواع نان و شیرینی هایی همچون کیک و کلوچه و بیسکویت و استفاده می شود. گندم و برنج از مهمترین مواد غذایی دنیا هستند که حجم مصرف آنها در برخی کشور ها بسیار زیاد است و می توان گفت تغذیه ی بسیاری از مردم سر تا سر جهان ، به طور مستقیم به آن وابسته است.

به طور کلی گندم از لحاظ زمان کشت دسته بندی می شود. گندم را در دو فصل از سال کشت می نمایند و گندم بر اساس فصل کشت ، به دو دسته ی گندم پاییزه و گندم بهاره تقسیم می شود. این دو نوع گندم ، علاوه بر تفاوت های ضاهری که در رنگ ، شکل و همینطور در اندازه دارند ، شرایط رشد و نموی متفاوتی نیز دارند.

آرد گندم علاوه استفاده های بسیار در پخت نان و شیرینی جات ، در تهیه ی ماکارونی و اسپاگتی نیز کاربرد دارد که یکی از مهمترین محصولات غذایی به شمار می آید.

مواد اولیه غذاها را بهتر بشناسید :

کره
دمنوش
رب
سرکه
پودر
نمک
ترشی
شکلات صبحانه
حبوبات
عرق
قهوه
مربا
چای
قند
روغن
عسل
شکر
ادويه
خلال
لبنيات
شیره خرما

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo