دمنوش

دمنوش نوعی نوشیدنی است که از دم کردن گیاهانی با خواص مختلف به دست می آید. دمنوش نوعی داروی گیاهی نیز است که بسته به نوع گیاه مورد استفاده در آن دارای خواص متفاوتی است.

گیاهانی که برای تهیه ی دمنوش استفاده می شود ممکن است خشک شده یا بصورت تازه باشند. برای مثال از زعفران در دمنوش ، برای خاصیت آرام بخشی استفاده می شود. یا در فصل سرما ، از طبع گرمی که دارچین (بصورت پودر ادویه یا چوب دارچین) دارد برای تهیه دمنوش استفاده می شود.

تهیه ی دمنوش بدین شکل است که ابتدا گیاهان مورد نظر را در آب می ریزند و در ظرفی قرار داده و با دادن گرما آن را بصورت جوش آمده در می آورند. پس از این کار ، دمنوش را از صافی رد می کنند و به همراه نبات ، یا پولکی میل می کنند. برخی هم دمنوشی که شیرین شده باشد را بیشتر دوست دارند به همین دلیل کمی به آن قند یا شکر اضافه و میل می کنند.

دمنوش ها از سالم ترین نوع نوشیدنی ها هستند که طعم متفاوتی که دارند ، به همین دلیل است که دمنوش ها برای تنوع دادن به نوشیدنی های روزانه مناسب هستند و البته مورد علاقه افراد زیادی هستند.

در دمنوش بهتر است به طبع خودتان توجه ویژه ای داشته باشید و در صورت امکان از گیاهانی استفاده کنید که کیفیت بالایی داشته باشند و به خوبی شسته شده باشند و به بدن شما سازگار باشند تا بیشترین تاثیر مفید را از دمنوش ها دریافت کنید.

برای آشنایی شما با انواع مواد غذایی خوار وبار ، فهرست زیر را تدارک دیده ایم :

کره
حبوبات
رب
دمنوش
سرکه
شیره خرما
خلال
مربا
چای
لبنيات
برنج
روغن
نمک
قهوه
عسل
جو
عرق
شکلات صبحانه
ترشی
گندم
آرد

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo