چای

چای خشک شده ی برگ گیاهی به نام کاملیا سیننسیس است که مبدأ آن کشور چین است.

کلمه ی چای نیز کلمه ای چینی است. چای به وسیله ی دم کردن برگ چای (یا برگ خشک شده ی چای) در آب جوش به وجود می آید. اوایل از چای به عنوان نوعی دمنوش ، به قصد بهره بردن از خواص طبی اش استفاده می شد اما حالا به عنوان یک نوشیدنی رایج شناخته می شود.

از چین که بگذریم ، چای در ایران نیز بسیار محبوب است و می توان گفت چای محبوب ترین نوشیدنی در ایران است که مردم هر روز از آن استفاده می کنند. معمولا چای به دلیل طعم تلخ و گسی که دارد ، به همراه ماده ای شیرین کننده مثل قند ، یا در کنار نبات ، پولکی یا شکلات و یا بصورت شیرین شده با شکر مصرف می شود.

عده ای هم چای را تلخ دوست دارند و بعضی ها دوست دارند همراه با بیسکویت یا کیک های شیرین آن را مصرف کنند. (البته چای انواع گوناگونی دارد که بر اساس گونه و رنگ نامگذاری می شوند اما چای سیاه در ایران بیشترین خواهان را دارد).

چای در مراسمات ایرانی نیز جایگاه واقعاً ویژه ای دارد و در مجالس مختلف ، چه شاد چه غمگین یا دور همی های دوستانه و خوانوادگی دیده می شود.

چای به عنوان یک نوشیدنی شادی بخش نیز شناخته می شود که بیشتر به دلیل وجود ماده ای به نام کافئین است. کافئین مهم ترین ماده موجود در قهوه است و همچنین در کاکائو و شکلات نیز هست.

مواد غذایی روزانه تان را بهتر بشناسید :

جو
عرق
پودر
لبنيات
ادويه
ترشی
گندم
رب
شیره خرما
سرکه
حبوبات
مربا
شکر
خلال
آرد
شکلات صبحانه
کره
نمک
روغن
برنج
عسل

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo