عرق

عرق یا عرقیات (یا عرقیجات) نوعی عصاره گیاهی است که طی عرق گیری به وسیله ی تقطیر با آب ، بدست می آید.

عرق های گیاهان اغلب به دلیل خواص طبی مورد استفاده قرار می گیرند. عرقیات با تاثیر بر روی گیرنده های عصبی ، می توانند بر روند کارکرد عروق مختلف بدن اثر گذاشته و روند ترشح هورمون ها و دمای بدن را تغییر دهند و بر فکر و احساسات ما و همینطور بر روی جسم ما اثر گذار باشند.

عرقیات با تحریک و تغییر سطح ترشح سیستم های انتقال دهنده عصبی ، می توانند حالات روانی خاصی را ، مثل : احساس سلامتی و شادابی ، احساس سرخوشی ، احساس خرسندی و احساس خوشنودی و دیگر احساساتی از این دست را در انسان ایجاد کنند ؛ در واقع عرقیجات با کاهش اضظرات و استرس ، در انسان تعادل عاطفی برقرار کنند.

از معروف ترین عرق ها می توان به لیست زیر اشاره کرد :

عرق سیر
عرق شقایق
عرق شلتوک
عرق خارخاسک
عرق کرفس
عرق شاه اسپرم
عرق دارچین
عرق بابا ادم
عرق زنیان
عرق همیشه بهار
عرق پونه
عرق افسنتین
عرق بهار نارنج
عرق زیره سیاه
عرق بادرنجبویه
عرق زول
عرق عناب
عرق بوقناق
عرق خواجه باشی
عرق شنبلیله
عرق فراسیون
سرکه سیب
عرق نعناع فلفلی
عرق افتیمون
عرق زنجبیل
عرق کلپوره
عرق طارونه
عرق آرتیشو
عرق جعفری
عرق ترنجبین
عرق برگ چنار
عرق بومادران
عرق بیدمشک
عرق هوفاریقون
عرق خارشتر
عرق کاسنی
عرق شیرین بیان
عرق زرین گیاه
عرق کاکوتی
عرق زوفا
عرق گل گاوزبان
عرق شوید
عرق یونچه
عرق بوقناق اصل
عرق نسترن
عرق آلوئه ورا
عرق بید کاسنی
عرق گل ختمی
عرق هل
گلاب 50 عیار صادراتی
عرق مخلصه
عرق اترچ
عرق سنبل الطیب
عرق بابونه
عرق آویشن
عرق برگ زیتون
عرق سنگ شکن
عرق شاطره
عرق برگه گردو
عرق انیسون
عرق بولاغ اوتی
عرق خار مریم
عرق نعناع
عرق چهل گیاه
عرق زیره سبز
عرق مرزه
عرق رازیانه
عرق رزماری
گلاب 40 عیار دو اتیشه صادراتی
عرق گشنیز
عرق اسطوخودوس
عرق گزنه
گلاب 30 عیار دو اتیشه صادراتی
عرق مورد
عرق بید
عرق کیالک

بررسی های موشکافانه دیگر مواد غذایی را مطالعه کنید :

دمنوش
ترشی
شکر
شیره خرما
مربا
چای
گندم
آرد
قند
پودر
روغن
شکلات صبحانه
لبنيات
کره
قهوه
ادويه
رب
جو
خلال
نمک
حبوبات
برنج
عسل

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن