آرد

آرد یک ماده غذایی پودری است که از آسیاب کردن غلات (مثل گندم ، جو ، ذرت ، برنج یا نخود) به وجود می آید اما عمدتاٌ منظور از کلمه ی آرد ، آرد گندم است ؛ زیرا بیشتر از هر آرد دیگری از آرد گندم استفاده می شود که در پخت نان و شیرینی یا پخت غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

در مورد مواد غذایی خوار و بار بیشتر بدانید :

کره
سرکه
پودر
چای
دمنوش
نمک
برنج
جو
شیره خرما
گندم
قهوه
عسل
رب
ترشی
خلال
لبنيات
شکلات صبحانه
روغن
عرق
مربا
شکر
حبوبات
قند
ادويه

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن