ادویه

ادویه ، پودر موادی خوش طعم و خوش عطری است (همچون زعفران) که به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می گیرند. ادویه را معمولا از بخش های متفاوت گیاهان مختلف تولید می کنند.

از ادویه ها به دلیل خواص مختلف دارویی ، استفاده های طبی نیز می شود ؛ علاوه بر آن از ادویه هایی که خواص آنتی باکتریال دارند به عنوان ماده ای برای افزایش ماندگاری ماده غذایی به وسیله ی جلوگیری از رشد باکتری ها نیز استفاده می شده است.

ادویه می تواند از دانه خشک شده ، میوه ، ریشه و یا پوست یک گیاه باشد که در مقادیر عموماً ناچیز برای رنگ دهی ، طعم دهی یا عطر آگین کردن غذا ، یا برای پنهان کردن طعم های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

پی نوشت : [برگ های سبز گیاه که برای طعم دادن به غذا استفاده می شوند ، جزء سبزی خشک حساب می شوند ولی بعضی اوقات به عنوان ادویه جات نیز به شمار می آیند].

از ادویه های رایج در ایران و بعضاً جهان می توان به مواردی همچون زردچوبه ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، دارچین و ادویه کاری اشاره کرد

با مواد غذایی زیر نیز آشنا شوید :

خلال
رب
پودر
مربا
کره
سرکه
قند
روغن
عسل
گندم
دمنوش
حبوبات
نمک
جو
عرق
شکلات صبحانه
لبنيات
آرد
ترشی
قهوه
چای
ادويه
شکر
شیره خرما

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo