پسته

پسته. همین کلمه ( پسته ) زنده کننده ی سالها خاطره است. خصوصاً خاطرات عید و عید دیدنی. پسته حکم موز را در میان آجيل ها دارد و به نوعی آقازاده ی دنیای مغز هاست. پسته هم مثل بادام ، بومی ایران است (اما بادام زمینی بومی ایران نیست*).

ایران در سال 2010 ، به عنوان برترین تولید کننده و صادر کننده پسته در دنیا شناخته شد.

» نمایش نمودار تولید پسته ایران و سایر کشور ها 1980 – 2010
ترکیبات و مواد مغذی شگفت انگیز پسته
پسته از مواد آلی و معدنی مختلف و مفیدی تشکیل شده است مثل ویتامین هایی که برای بدن بسیار بسیار مفید هستند. پسته شامل:

ویتامین ب۹(اسید فولیک)
لوتئین و زآکسانتین
فسفر
ویتامین ب۳ (نیاسین)
پروتئین
ویتامین ب۱ (تیامین)
ویتامین ب۵(پانتوتنیک اسید)
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین)
ویتامینC
آهن
روی
ویتامینE
ویتامینK
ویتامینD
کربوهیدرات
ویتامین ب۶
منگنز
کلسیم
منیزیم
پتاسیم
فیبر
قند
چربی

-‌ است!

دیگر آجیل های تاریخی:

گردو
نخودچی
فندق
تخمه

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن