نخودچی

نخودچی از رایج ترین ترکیبات آجیل است و همه ی ما با آن خاطره داریم. نخودچی رفیق دیرینه ی کشمش نیز هست و صلا نخودچی کشمش یا بصورت عامیانه “نخودچی کیشمیش” یک ترکیب آجیلی دوست داشتنی از نخود و کشمش است که هر دو فرآوری شده اند.

برای تولید نخودچی های دوست داشتنی ، نخود را پس از شستشو ، در آب خیسانده و سپس آپ پز می نمایند و بعد از این مرحله نخود ها پوست کنده و به آنها نمک می پاشند.

پس نخود طی یک فرایند ساده به نخودچی تبدیل می شود ؛ بدین صورت:

تهیه نخود تازه –> شستشوی نخود ها –> خیساندن نخود ها در آب –> آبکشی نخود ها –> آب پز کردن نخود ها –> نمک پاشی بر روی نخود ها –> تکمیل روند تولید نخودچی

نخودچی خواص فراوانی دارد ، هرچند که می توان گفت که خواص نخودچی ، تقریباً همان خواص خودِ نخود است اما تفاوت های نیز دارد.

برخی از خواص نخود یا نخودچی :

بهبود یادگیری و حافظه
کمک به خواب راحت
جلوگیری از یبوست
افزایش رنگ پوست
کمک به بهبود دیابت
کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری
جلوگیری از پخش سلول های سرطانی در سراسر بدن
حفظ فشار خون
بهبود هضم
سلامت ، ساخت و ترمیم استخوان
کاهش وزن
کاهش التهاب مزمن
سلامت مو
سرشار از املاح معدنی و ویتامین ها
افزایش انرژی
کاهش کلسترول بد خون
کمک به سلامت قلب

رایج ترین آجیل های ایرانی که باید درموردشان بدانید :

بادام
فندق
گردو
پسته
تخمه
بادام زمينی

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن