فندق

فندق یک میوه ی درختی است. در خصوص درخت فندق می توان گفت :

درخت فندق ، در واقع با وجود طول دومتر (که در برخی نقاط که آّ و هوای مناسبی برای فندق داشته باشد ، ارتفاع آن تا 6 متر نیز رشد می کند ، اما با این حال) ، درختچه شمرده می شود.

فندق (مغز فندق) که میوه ی درخت یا درختچه ی فندق است. فندق شکل و شمایلی آشنا دارد که کروی (و در برخی دانه ها بیضی شکل) است که با پوستی نسبتا سخت از جنس فیبر پوشانده شده است. زمانی که فندق رسیده باشد ، پوست فیبری آن می افتد و مغز فندق که خوراکی است باقی می ماند. مغز فندق نیز خود پوسته ای نازک دارد که هنگام مصرف بصورت خام یا طبخ (پختن) ، جدا می شود.

استفاده های فندق

فندق در صنایعی همچون صنعت تنقلات و به طور دقیق تر شیرینی سازی و شکلات سازی نقش مهمی دارد و در واقع محصولاتی همچون ترافل و تولا ، دارای ترکیبات فندق هستند.

آجیل های مشابه :

نخودچي
پسته
بادام
بادام زميني
گردو
تخمه

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن