بادام

بادام از معروفترین آجیل های ایرانی است. بادام ، بومی ایران است و محل کشت بادام از قدیم ایران بوده است اما در حال حاظر بادام ها را می توان هرجایی یافت. خصوصاً حال حاظر که بزرگترین تولید کننده های بادام ، ایتالیا و امریکاست.

بادام ها دو مدل بادام شیرین و بادام تلخ دارند. هر دو نوع این بادام پوسته ی خارجی سفتی دارند. اما نوعی بادام نیز وجود دارد که به بادام پوست کاغذی معروف است که به دلیل نوع شکنندگی در پوستش نام گذاری شده است.

بادام های شیرین را معمولا بصورت بو داده و بادام تلخ را بصورت شور بفروش می رسانند {همچنین بادام کوهی را بصورت تازه مصرف می کنند}

بادام برای کمبود آهن مفید است. سبب استحکام استخوان ها می شود و در خون سازی نقش مثبتی دارد. همچنین بادام برای کسانی که ورزش می کنند توصیه می شود زیرا بادام ها خاصیت عضله سازی نیز دارند.

انواع بادام :

بادام تلخ
بادام سفید
بادام منقا
بادام مامایی
بادام ربیع
بادام پوست کاغذی
بادام سنگی

بادام هندی و بادام زمینی نیز از انواع بادام هایی است که در بازار ایران بسیار یافت می شود و بسیار خوش طعم است.

سایر آجیل ها :

تخمه
نخودچی
پسته
گردو
فندق

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن