آجیل

آجیل ها را همه می شناسیم. شاید هنگامی که عید می شود آجیل ها حظور پر رنگ تری دارند اما آجیل چیزی است که فصل ندارد. آجیل ها خواص فراوانی دارند که برای هر نوع آن فرق می کند. اما آجیل چیست؟ به گفته ویکی پدیا :

آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته می‌شود که بنا بر سلایق و مدل‌های گوناگون، ترکیبات آن فرق می‌کند.{1}

آجیل ها به باور مردم ، ماند بسیاری از نعمت ها ، نعمت های با ارزشی از طرف خداوند هستند. به همین دلیل بسیاری از مردم به آجیل مشکل گشا باور دارند و اعتقاد دارند که بخشیدن آجیل به دیگران برکت می آورد. هر چند آجیل ها را معمولا بصورت آجیل بو داده به فروش می رسانند اما در میان ایرانیان از قدیم آجیل تازه خواهان زیادی داشته است.

برخی از آجیل هایی که شاید دوست داشته باشید در مورد آنها بدانید:

نخودچی

آجيل

پسته

بادام

تخمه

فندق

گردو

بادام زمينی

 

این محتوا مربوط به بخش آشنایی با مواد غذایی مجله‌ی سبز افروز است.

به بالای صفحه بردن