طرز تهیه کیک سابله

طرز تهیه کیک سابله

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام به همه کاربران سبز افروز. امروز در این مقاله می خواهیم یک کیک بسیار زیبا و خوشمزه درست کنیم به نام کیک سابله. ما می توانیم این کیک را به روش های مختلفی تهیه کنیم و اوقات خوبی را در کنار اعضای خانواده داشته باشیم. با آموزش درست کردن کیک سابله در سری آموزش های آشپزی سبز افروز در خدمت شما هستیم.

طرز تهیه کیک سابله

مواد لازم کیک سابله :

  • کره
    226 گرم
  • قند
    60 گرم
  • تخم مرغ
    1 عدد
  • ارد
    280 گرم
  • آرد بادام
    100 گرم
  • نمک
    1/2 قاشق چایخوری
  • عصاره بادام
    1 قاشق چایخوری
  • پنیر ماسکارپونه
    250 گرم
  • شکر پودر شده
    80 گرم
  • اسانس وانیل
    1 قاشق چایخوری
  • کرم فرم گرفته
    300 گرم

اولین قدم برای تهیه کیک خانگی سابله:

ابتدا برای تهیه کیکمون به تهیه خمیر ادامه می دهیم. اول از همه کره ای را که داریم از قبل ریخته و کمی می گذاریم تا از آن حالت یخ زده خارج شود. سپس یک کاسه بزرگ برداشته و شکر را که در کاسه داشتیم اضافه می کنیم و سپس کره ای را که از وسط می بریم به شکر خود اضافه می کنیم. سپس شروع به زدن مواد خود با همزن برقی می کنیم تا مواد ما کاملاً جذب پودر قند و کره شود.

سپس ، هنگامی که مواد خوب مخلوط شدند ، تخم مرغی را که داشتیم به مواد خود اضافه می کنیم و مواد را دوباره مخلوط می کنیم. در این زمان ، مواد ما حالت کرمی پیدا می کنند.

سپس بعد از اینکه مخلوط ما به شکل خامه ای در آمد ، عصاره بادام را که داشتیم به مخلوط خود اضافه می کنیم و دوباره مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شوند و عصاره بادام در مواد ما حل شود. بعد از اینکه مواد ما خوب مخلوط شد ، آنها را کنار می گذاریم و به بقیه کار می پردازیم.

مرحله دوم در تهیه یک کیک خانگی سابله:

حالا در این مرحله یک کاسه برداشته و آرد و آرد بادام را با هم می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط آرد و آرد بادام را در ظرف دیگری الک کنید تا یک خمیر نرم و نرم بدست آید. بعد از الک کردن مخلوط آرد ، نمک خود را اضافه کرده و مواد خود را خوب مخلوط می کنیم تا به خورد هم رفته و میکس شوند. سپس مخلوط مواد خشک خود را کم کم به مخلوط کره اضافه می کنیم و بعد از هر بار افزودن مواد آردی آن را با یک قاشق چوبی مخلوط می کنیم ، فقط مراقب باشید روغن زیادی به مواد تان اضافه نکنید. پس از افزودن تمام مواد خشک ، خوب مخلوط کنید تا یک خمیر خوب داشته باشید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

حالا هر قسمت از خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و سپس کمی فشار دهید تا به صورت دایره و صاف درآید. سپس خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و عمل بیاید.

بعد از نیم ساعت ، خمیرمان را پهن کرده و مقداری کاغذ روغنی روی تخته ی آشپزخانه خود می گذاریم. سپس خمیرمان را از کیسه فریزر خارج کرده و روی کاغذ روغنی می اندازیم.

سپس سلفون را روی خمیر خود پهن کرده و سپس با وردنه شروع به صاف کردن خمیر خود می کنیم. به یاد داشته باشید که ضخامت خمیر ما باید حدود 25 سانتی متر باشد.

ضخامت آن باید حدوداً 5 تا 6 میلی متر باشد. البته ، ما باید خمیر را به صورت دایره درآوریم. (برای این کار می توانیم از ظرفی به قطر 24 سانتی متر استفاده کنیم. یعنی ظرف را روی خمیر فشار دهیم و بقیه خمیر را از آن جدا کنیم)

مرحله سوم تهیه کیک خانگی سابله:

حالا در این مرحله قبل از هر کاری فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. بعد ، بعد از اینکه خمیر خود را به قطر مورد نظر خود درست کردیم ، یک کاسه دیگر می گیریم ، اما این بار قطر کاسه را 12 سانتی متر انتخاب می کنیم. و کاسه را در وسط خمیر فشار می دهیم. سپس دایره ایجاد شده در وسط خمیر را بردارید.

همین کار را با خمیر دوم انجام دهید و روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر در یخچال بماند. سپس بعد از نیم ساعت آن را از یخچال خارج کرده و برای مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. حالا نوبت مواد تشکیل دهنده است. یک کاسه برداشته و پنیر ماسکارپونه را با پودر قند و وانیل درون آن بریزید.

و ما شروع به مخلوط کردن و به هم زدن مواد خود می کنیم. سپس ظرف دیگری برداشته و خامه را درون آن ریخته و با همزن برقی شروع به زدن می کنیم. به اندازه کافی خامه اضافه کنید تا فرم گرفته و سفت شود.

سپس خامه شکل گرفته را کم کم به مخلوط پنیر خود اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا خوب بخورند. سپس مواد خود را درون لوله می ریزیم (من از لوله ای استفاده کردم که حدود 9 قطر داشت. قطر لوله باید بین 9 تا 11 باشد).

سپس ظرف آن کیکمان را در آن می خواهیم سرو کنیم ، بیاوریم و کف ظرف را با کمک ماسوره کمی در خامه فرو می کنیم تا لایه اول کیک به ظرف نچسبد.

سپس لایه اول کیک را پهن کرده و سپس تمام سطح کیک را در یک قطره با خامه پر می کنیم. سپس لایه دوم کیک را بریزید و دوباره خامه را به شکل قطره پر کنید و سپس کرم ها را با میوه و گل و هر ماده غذایی دیگر تزئین کنید.

14 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه کیک سابله»

  1. سلام. خیلی ممنون از آموزش خوبتون. کیک سابله از اون کیک های شیک و پیکه واقعا که اگر تمیز درش بیارین خیلی چیز خفن و لاکچری میشه. منم مدل قلبی دولایه درست کردم عالی شد برای جشن سالگرد ازدواج خیلی خوشم اومد. کیک سابله من طرح طلایی داشت و روش هم خامه مخصوص کیک توپ توپی زده بودم. مرسی از آموزش شما خیلی به دردم خورد.

  2. سلام. بسیار متشکرم از اینکه اینقدر دقیق توضیح دادید. فقط یه سوال اونجایی که نوشتید سپس خامه شکل گرفته را کم کم به مخلوط پنیر خود اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم باید یکدست بشه و حتما از هم زن استفاده کنیم یا حساسیت خاصی نیست برای این کار؟

    1. سلام. ممنون از لطفتون. برای کیک سابله خیلی فرفی نداره که با چه چیزی مواد رو مخلوط می کنید اما حتما لازمه که خوب ترکیب بشن و حسابی یک دست بشن برای اینکه وقتی که میره توی فر خوب بپزه. بله حتما باید با حساسیت مواد کیک رو بطور کامل یک دست کنید. موفق باشید.

  3. خسته نباشید. عالی بود من از این مدل کیک ها خیلی دوست دارم. کلا هر نوع کیک کوچیک و فندقی دوست دارم و خیلی خوشحالم که توی سایت شما آموزش کیک سابله رو دیدم و یدونه برای خونه درست کردم
    یه سوال هم داشتم. چطور میشه کرم کارامل رو کاری کنیم که وقتی روی سابله یا زیرش میریزیم ، کیک نرم و له نشه. اگر بزاریم توی یخچال هم ممکنه کیکمون خشک بشه

    1. ممنونم
      خیلی خوبه که آموزش کیک سابله رو دوست داشتید
      نوش جانتون باشه
      سعی کنید وقتی کیک گرم هست روش کرم کارامل یا خامه نزنید و اول بزارید سرد بشه (نه که کیک رو فریز کنید ، فقط یکم سرد بشه) بعدش کرم کارامل رو که تو یخچال باید نگهداری شده باشه رو روی اون بریزید. کیک رو زیاد توی یخچال نگه ندارید که حالت خشکی توش ایجاد بشه و وقتی دمای کیک سابله پایین اومد میتونید کرم کارامل یا خامه رو ، با کاردک روی اون بزنید
      موفق باشید

  4. سلام. این کیک نیاز به پودر کیک خاصی داره یا شکلش بخاطر قالب کیکی هست که برای پخت استفاده شده؟ من از مدل این کیک خیلی خوشم اومده اما نمیدونم چطور باید آردش رو تهیه کنم؟ یا همون پودر کیک منظورم هست

    1. سلام خسته نباشید
      خوشحالم که از این کیک خوشتون اومده
      پخت کیک هم به عنوان یک سرگرمی میتونه باعث خوشحالی اعضی خانواده بشه و هم از نظر اقتصادی با صرفه ست..
      نوش جان

  5. سلام
    خسته نباشید
    با درست کردن این کیک تونستم برای اولین بار یه شیرینی خوب رو خودم درست کنم ولی کاش یه کلیپ کوتاه هم از مراحل و قاطی کردن مواد با هم میذاشتین که روش تون رو دقیق تر ببینیم.
    دست شما درد نکنه مرسی

    1. درودر بر شما.. و سپاس از اینکه سایت ما رو برای یادگرفتن این شیرینی انتخاب کردین .. نوش جان امیدوارم با آموزش های تونسته باشیم خوشحالی هرچند کوچک را برای شما و دیگر همراهان بوجود آورده باشیم. نوش جان .. مرسی

  6. سلام خسته نباشید
    من ابتدا که نام این کیک رو شنیدم خنده ام گرفت ولی وقتی مطالب رو خوندم و دستور پخت رو دیدم جالب بود و تصمیم گرفتم امتحان کنم.
    ممنون که این دستور پخت های جدید و البته خوب رو به اشتراک گذاشتید.

    1. درود بر شما و سپاس از همراهی تان .. نوش جان حتما این کیک رو درست کنید و از اون لذت ببرید .. پیشنهاد میکنم پست های دیکه رو هم ببینید و مدل های مختلف کیک و شیرینی رو هم بخونید.. مرسی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo