طرز تهیه کیک سابله

طرز تهیه کیک سابله

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام به همه کاربران سبز افروز. امروز در این مقاله می خواهیم یک کیک بسیار زیبا و خوشمزه درست کنیم به نام کیک سابله. ما می توانیم این کیک را به روش های مختلفی تهیه کنیم و اوقات خوبی را در کنار اعضای خانواده داشته باشیم. با آموزش درست کردن کیک سابله در سری آموزش های آشپزی سبز افروز در خدمت شما هستیم.

طرز تهیه کیک سابله

مواد لازم کیک سابله :

  • کره
    226 گرم
  • قند
    60 گرم
  • تخم مرغ
    1 عدد
  • ارد
    280 گرم
  • آرد بادام
    100 گرم
  • نمک
    1/2 قاشق چایخوری
  • عصاره بادام
    1 قاشق چایخوری
  • پنیر ماسکارپونه
    250 گرم
  • شکر پودر شده
    80 گرم
  • اسانس وانیل
    1 قاشق چایخوری
  • کرم فرم گرفته
    300 گرم

اولین قدم برای تهیه کیک خانگی سابله:

ابتدا برای تهیه کیکمون به تهیه خمیر ادامه می دهیم. اول از همه کره ای را که داریم از قبل ریخته و کمی می گذاریم تا از آن حالت یخ زده خارج شود. سپس یک کاسه بزرگ برداشته و شکر را که در کاسه داشتیم اضافه می کنیم و سپس کره ای را که از وسط می بریم به شکر خود اضافه می کنیم. سپس شروع به زدن مواد خود با همزن برقی می کنیم تا مواد ما کاملاً جذب پودر قند و کره شود.

سپس ، هنگامی که مواد خوب مخلوط شدند ، تخم مرغی را که داشتیم به مواد خود اضافه می کنیم و مواد را دوباره مخلوط می کنیم. در این زمان ، مواد ما حالت کرمی پیدا می کنند.

سپس بعد از اینکه مخلوط ما به شکل خامه ای در آمد ، عصاره بادام را که داشتیم به مخلوط خود اضافه می کنیم و دوباره مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شوند و عصاره بادام در مواد ما حل شود. بعد از اینکه مواد ما خوب مخلوط شد ، آنها را کنار می گذاریم و به بقیه کار می پردازیم.

مرحله دوم در تهیه یک کیک خانگی سابله:

حالا در این مرحله یک کاسه برداشته و آرد و آرد بادام را با هم می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط آرد و آرد بادام را در ظرف دیگری الک کنید تا یک خمیر نرم و نرم بدست آید. بعد از الک کردن مخلوط آرد ، نمک خود را اضافه کرده و مواد خود را خوب مخلوط می کنیم تا به خورد هم رفته و میکس شوند. سپس مخلوط مواد خشک خود را کم کم به مخلوط کره اضافه می کنیم و بعد از هر بار افزودن مواد آردی آن را با یک قاشق چوبی مخلوط می کنیم ، فقط مراقب باشید روغن زیادی به مواد تان اضافه نکنید. پس از افزودن تمام مواد خشک ، خوب مخلوط کنید تا یک خمیر خوب داشته باشید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

حالا هر قسمت از خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و سپس کمی فشار دهید تا به صورت دایره و صاف درآید. سپس خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و عمل بیاید.

بعد از نیم ساعت ، خمیرمان را پهن کرده و مقداری کاغذ روغنی روی تخته ی آشپزخانه خود می گذاریم. سپس خمیرمان را از کیسه فریزر خارج کرده و روی کاغذ روغنی می اندازیم.

سپس سلفون را روی خمیر خود پهن کرده و سپس با وردنه شروع به صاف کردن خمیر خود می کنیم. به یاد داشته باشید که ضخامت خمیر ما باید حدود 25 سانتی متر باشد.

ضخامت آن باید حدوداً 5 تا 6 میلی متر باشد. البته ، ما باید خمیر را به صورت دایره درآوریم. (برای این کار می توانیم از ظرفی به قطر 24 سانتی متر استفاده کنیم. یعنی ظرف را روی خمیر فشار دهیم و بقیه خمیر را از آن جدا کنیم)

مرحله سوم تهیه کیک خانگی سابله:

حالا در این مرحله قبل از هر کاری فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. بعد ، بعد از اینکه خمیر خود را به قطر مورد نظر خود درست کردیم ، یک کاسه دیگر می گیریم ، اما این بار قطر کاسه را 12 سانتی متر انتخاب می کنیم. و کاسه را در وسط خمیر فشار می دهیم. سپس دایره ایجاد شده در وسط خمیر را بردارید.

همین کار را با خمیر دوم انجام دهید و روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر در یخچال بماند. سپس بعد از نیم ساعت آن را از یخچال خارج کرده و برای مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. حالا نوبت مواد تشکیل دهنده است. یک کاسه برداشته و پنیر ماسکارپونه را با پودر قند و وانیل درون آن بریزید.

و ما شروع به مخلوط کردن و به هم زدن مواد خود می کنیم. سپس ظرف دیگری برداشته و خامه را درون آن ریخته و با همزن برقی شروع به زدن می کنیم. به اندازه کافی خامه اضافه کنید تا فرم گرفته و سفت شود.

سپس خامه شکل گرفته را کم کم به مخلوط پنیر خود اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا خوب بخورند. سپس مواد خود را درون لوله می ریزیم (من از لوله ای استفاده کردم که حدود 9 قطر داشت. قطر لوله باید بین 9 تا 11 باشد).

سپس ظرف آن کیکمان را در آن می خواهیم سرو کنیم ، بیاوریم و کف ظرف را با کمک ماسوره کمی در خامه فرو می کنیم تا لایه اول کیک به ظرف نچسبد.

سپس لایه اول کیک را پهن کرده و سپس تمام سطح کیک را در یک قطره با خامه پر می کنیم. سپس لایه دوم کیک را بریزید و دوباره خامه را به شکل قطره پر کنید و سپس کرم ها را با میوه و گل و هر ماده غذایی دیگر تزئین کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن