دستور پخت کوکو کدو سبز

کدو سبز یکی از غذاهای شیرین و خوش طعم سبزی است که در فصل گرما به وفور یافت می شود و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد ، به همین دلیل متخصصان تغذیه از آن برای درمان بسیاری از بیماری ها ، جوان سازی پوست و حفظ سلامت بدن استفاده می کنند.

کدو سبز یک میوه نشاسته ای است که چربی خون را کاهش می دهد و کلسترول و سدیم بسیار کمی دارد ، که برای سلامت قلب مفید است و احساس سیری را برای مدت طولانی حفظ می کند ، بنابراین برای کاهش وزن نیز موثر است. آنچه به بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند تا جذب گلوکز را به تأخیر بیندازند.

کدو سبز حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به موز است که فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. از بیماری خطرناک سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.

کدو سبز را می توان با هویج به صورت خام رنده کرد و به عنوان یک میان وعده کوچک مفید برای سلامت چشم میل کرد.

اولین مرحله آماده سازی کوکو کدو سبز

ابتدا سیب زمینی ها را بعد از شستن در یک ظرف آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بعد از حدود 20 دقیقه بجوشند ، سپس حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا آپ پز بشود. سپس پوست آن را جدا کرده و در ظرف مناسب رنده کنید.

کوکو کدو سبز

 

مرحله دوم پخت کوکوی کدو سبز

حالا کدو سبز را تمیز بشویید و بسته به ذائقه خود می توانید آنها را پس از از بین بردن قسمت های اضافی تمیز کنید ، اما من آنها را پوست نگرفتم ، سپس آنها را در ظرف دیگری رنده کرده و نمک پاشید تا 30-20 دقیقه در این وضعیت بگذارید بماند سپس آب اضافی را خالی کرده و روی سیب زمینی رنده شده بریزید.

مرحله سوم تهیه کوکو کدو سبز

سپس پنیر سفید معمولی را اضافه کرده و مواد را به مدت دو تا سه دقیقه هم بزنید و اجازه دهید تا پنیر با مواد دیگر مخلوط شود و کاملاً به خورد هم بروند.

مرحله چهارم کوکو کدو سبز

سپس ، تخم مرغ ها را بشکنید و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و دوباره مواد را زیر و رو کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و خمیر یکدست شود.

 

مرحله 5 : کوکو کدو سبز را آماده کنید

حالا روغن سرخ کردنی را در قابلمه نچسب ریخته و روی حرارت با شعله متوسط ​​قرار دهید تا گرم شود ، سپس مقداری از خمیر کوکو کدو سبز را با یک قاشق یا ملاقه بزرگ برداشته و در روغن سرخ شده داغ قرار دهید و پخش کنید و به وسیله پشت آن به کوکو ها درون ظرف ترتیب دهید تا یک دایره کوچک ایجاد شود ، سپس سه تا چهار دقیقه صبر کنید تا سرخ شوند و بپزند.

مرحله 6 کوکو کدو سبز

بعد از اینکه فرم کوکو کدو سبز شکل خوبی پیدا کرد و سرخ شد ، با کمک چنگال آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده کاملاً بپزد.

خمیر کوکوی کدو سبز را به همین ترتیب تا آخر سرخ کرده و در ظرف سرو مرتب کنید ، سپس آن را به همراه نان و گوجه گیلاس خرد شده و سبز های معطر در وعده اصلی به همراه خانواده محترم میل کنید و لذت ببرید.

یادداشت های آشپز:

اگر احساس می کنید کوکو کدو سبز شما کمی چرب تر از حد معمول است ، می توانید آن را روی دستمال کاغذی بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید تا روغن اضافی آن گرفته بشود.

اگر نمی خواهید آب کدو سبز اضافی بگیرید ، می توانید دو قاشق غذاخوری آرد سفید الک شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کوکو کدو سبز کمی سفت نشود تا هنگام سرخ شدن از بین نرود و نیازی به گرفتن آب اضافی آن نباشد.

پیشنهاد میکنیم در ادامه سری مقالات آموزش آشپزی سبزافروز ، از روش طبخ غذای بی نظیر مارینه مرغ نیز دیدن فرمایید.

18 دیدگاه دربارهٔ «دستور پخت کوکو کدو سبز»

  1. با سلام و عرض خسته نباشید خدمت عوامل سایت سبزافروز. خیلی اموزش کوکو سبزتون رو دوست داشتم و خیلی خوب بود. ممنون از تیم تون. از زحمت های شما برای تهیه ی این آموزش قدردانی می کنم.

  2. دوستان همگی درست میگن من هم بسیار از این آموزش رضایت خاطر دارم و خوشحالم از اینکه آموزش دستور پخت کوکوی کدو سبز رو از سایت شما مطالعه کردم. خیلی خوب هست اگر که لطف کنید و باز هم از این دست مطالب برای کسایی که توی آشپزی مهارت کمی دارن مثل تازه عروسا و نوجوونا قرار بدید

  3. سلام و تشکر فراوان بابت آموزشهای قشنگتون.من این کوکو رو با سبزی تازه درست کردم و کاری که کردم این بود که سیر و فلفل و کمی زنجبیل هم بهش اضافه کردم که کمی تند و تیز شد و مزه تازه ای هم پیدا کرد.
    با تشکر از شما

    1. درود برشما و سپاس از همراهی شما .. با افزودن ادویه ها و مزه های مختلف به کوکو و هر غذای دیگه ای میتونین غذایی با مزه تازه و جدید درست کنین.. کار خیلی خوبی کردین.. خواهش میکنم امیدوارم که همچنان با ما همراه باشید.

  4. سلام خسته نباشید
    دست شما درد نکنه خیلی خوب بود. من همیشه روغن کمی می ریزم یا روغن هایی رو به غذا اضافه میکنم که سبک باشن.وقتی کوکو درست میکنم همیشه این رو رعایت میکنم .
    ولی ادویه ها رو خوب نمیشناسم.بریا بهتر شدن کوکو چه ادویه هایی پیشنهاد میکنین؟

    1. درود بر شما.. نوش جان و سپاس از اینکه مطالب رو خواندید..
      نکته خوبی رو گفتین..درباره روغن ها باید بگم که بهترین روغن ها همون روغن های سبک مانند زیتون هستن و هر روغنی هم مزه خودش رو داره .. البته اگه چند دقیقه کدو ها رو توی سبد بذارین و نمک بزنین روغن کمتری جذب میکنن یا اینکه کوکو خوب سرخ شده باشه و روغنی که جذب کرده رو به ظرف پس داده باشه..
      شادباشید مرسی از همراهی شما

  5. سلام و عرض ادب
    خسته نباشید
    اگه میشه پست ها و اموزش های بیشتری روی سایت بگذارید. فکرنمیکردم با کدو هم میشه کوکو درست کرد و تست جالبی بود.مزه کدو هنوز توی کوکو حس میشد ولی با سبزی هایی که اضافه کردم مزه ش ملایم تر شده بود. و خوب بود ممنون از شما

    1. درود بر شما و سپاس از اینکه مطالب رو خوندین..
      برای هماهنگ شدن مزه های و به وجود اومدن یه مزه کلی و خوب باید مواد رو به مقدار متعادل باهم قاطی کرد و یا از ادویه های با کیفیت به کار ببرین که مزه بهتری بدست بیاد.چندبار که درست کنید حرفه ای تر میشین.
      نوش جان ..
      شادباشید.

  6. سلام وقت بخیر
    خیلی ممنون بابت این دستورپخت خوب .. ببخشید کمی درباره ادویه هایی که به کار میبرید مطلب بذارین و توضیح بیشتری بدید. و دستور پخت های بیشتری رو روی سایت بذارین چون من چند بار سر زدم و دوس دارم روش های تازه یادبگیرم.

    1. درود بر شما و سپاس که به سایت ما آمدید.. چشم حتما این کار رو انجام میدم و قراره مطالب جدید رو تنیظیم کنم و بزودی انجام خواهد شد..مرسی که پیگیر هستین.. درباره ادویه ها باید بگم که بیشتر سلیقه ای هستش و اگه ادویه ای رو امتحان کردین و خوب بود استفاده کنین.. فقط نکته ای که باید در نظر داشته باشین اینه که هماهنگی مواد حفظ بشه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن

Designed by MihanSeo