چطور ماریناد مرغ درست کنیم؟

روش پخت ماریناد مرغ

مارینه یا ماریناد مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در آب و هوای سرد در فصول گرم بسیار دوستداشتنی است ، مخصوصاً اگر آخر هفته را در دل طبیعت بسازید. این غذا بسیار خوشمزه و غنی از انواع ویتامین ها است. برای یادگیری روش طبخ ماریناد مرغ ، با این مقاله از سری مقالات آشپزی سبز افروز همراه شوید.

مواد لازم طبخ ماریناد (مارینه مرغ)

برای طبخ مارینه مرغ ، به موادی که در این بخش فهرست شده است نیازمندیم. مواد مورد نیاز طبخ مارینه یا ماریناد عبارت است از :

  • سینه مرغ
    3 عدد تازه
  • آب پرتقال
    1/2 اندازه
  • پوست پرتقال
    1 عدد کامل
  • پوست لیمو
    نصف یک عدد
  • آبلیموی تازه
    1/2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون
    1/4 مقدار
  • پیاز قرمز
    2 تا
  • سیر
    5 دانه
  • خردل
    2 قاشق چایخوری
  • عسل
    2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه
    1/2 قاشق چایخوری
  • رزماری
    100 گرم
  • نمک و فلفل
    به میزان کافی

اولین مرحله در تهیه ماریناد مرغ با مرکبات

رزماری را ابتدا تمیز کرده و پس از 20 دقیقه خیساندن ، آن را تمیز بشویید و پس از آبکشی روی تخته ی آشپزخانه ، آن را خیلی ریز خرد کنید و در ظرف مناسب و نسبتاً بزرگی بریزید.

مرحله دوم تهیه ماریناد مرغ با مرکبات

سپس بعد از 20 دقیقه خیساندن سیر ، آن را با پیاز قرمز پوست بگیرید و آن را تمیز بشویید و در کنار گل محمدی خرد کنید.

پوست پرتقال و پوست لیمو را پس از شستن روی مواد خرد شده با رنده سیر رنده کنید.

سپس سس خردل را به همراه عسل ، آب لیمو تازه ، روغن زیتون ، آب پرتقال و ادویه جات شامل فلفل سیاه و فلفل و مقداری نمک اضافه کنید.

مرحله سوم تهیه ماریناد مرغ با مرکبات

حالا برای اینکه همه مواد خرد شده خوب مخلوط شوند ، مواد را با همزن دستی به مدت یک تا دو دقیقه خوب مخلوط کرده و زیر و رو کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

مرحله چهارم در تهیه ماریناد مرغ با مرکبات

سپس گوشت مرغ را بعد از شستشو و آبکش کردن در نایلون زیپ دار قرار داده و سس ماریناد را داخل نایلون روی گوشت مرغ می ریزیم و خوب نایلون را به چپ ، راست ، بالا و پایین می چرخانیم تا کاملاً داخل گوشت مرغ شود. سپس نایلون را به مدت یک تا شش ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

هرچه مرغ بیشتر در سس ماریناد باقی بماند ، پس از پخت خوشمزه تر می شود.

به جای نایلون فشرده ، می توانید مواد را در یک ظرف استیل یا قابلمه چدن بریزید و مرغ را در سس ماریناد خیس کنید تا مزه دار شود.

مرحله پنجم تهیه ماریناد مرغ با مرکبات

سپس فر را روشن کرده و دما را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشود.

مرغ را بعد از زمان مقرر شده از نایلون خارج کرده و روی تور گریل قرار دهید اما قبل از آن برای جلوگیری از چسبیدن گوشت مرغ ، آن را کمی با روغن چرب کنید ، سپس فر را روشن کنید ، مرغ را پس از 20 دقیقه برگردانید. ، و به مدت 20 دقیقه برگردانید و زمان بیشتری را برای پخت کامل گوشت مرغ در نظر بگیرید.

برای کباب کردن مرغ می توانید از یک کوره ذغالی نیز استفاده کنید که مرغ را روی یک کوره گریل قرار می دهد و معمولاً هر 5 دقیقه می چرخد ​​تا مرغ کاملاً کبابی و پخته شود.
اکنون ، می توانید مرغ کبابی را در یک کاسه سرو کرده و آن را با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده و به عنوان غذای اصلی همراه با خانواده پلو و سالاد مرکبات آبدار از آن لذت ببرید و لذت ببرید.

برخی یادداشت ها ی مهم برای تهیه ی ماریناد خانگی

پرتقال ، لیموی سبز رنگ و لیموی زرد رنگ سه ماده ای با طعم های عالی شیرین ، ترش و تیز هستند که سس ماریناد را بی نظیر می کنند ، که می توانید به جای پرتقال از نارنج نیز استفاده کنید.

روغن زیتون علاوه بر فوایدی که برای سلامتی دارد از خشک شدن پوست مرغ هنگام کباب شدن هنگام آغشته شدن به سس ماریناد جلوگیری می کند.

ما پیاز قرمز را با موسیر جایگزین کردیم ، که به دلیل سیر خرد شده از آن استفاده کردیم ، اما اگر پیاز در دسترس شما بود ، ترکیب سیر با پیاز عالی و متفاوت است.

رزماری رایحه ای تند دارد که علاوه بر خاصیت طبیعی مفید و گرم ، کباب مرغ را معطر و دلپذیر می کند. البته اگر دسترسی ندارید می توانید از امثال آن استفاده کنید که دارای خواص مشابه و رایحه مطبوعی باشد.

از عسل برای متعادل سازی طعم های درون ماریناد ، یعنی ترشی و شیرینی سس استفاده سده بود و علاوه بر این ، رنگ کباب مرغ را نیز روشن می کرد.

4 دیدگاه دربارهٔ «روش پخت ماریناد مرغ»

  1. سلام. مقدار اضافه کردن آبلیمو به مارینه مرغ باید چقدر باشه؟ خوبه که روی مارینه مرغ کمی آبلیمو بریزم برای خوشمزه کردنش؟

  2. ایرج مقدم نژاد

    سلام. ممنون از زحمات شما. میخواستم بپرسم مارینه مرغ ، برای کجا هست؟ غذای ایرانیه؟

    1. سلام. مارینه یا ماریناد یک غذای یونانی هست. مارینه به مرغ یونانی هم معروف هست که بخاطر اضافه کردن آب مرکبات به فیله مرغ ، مرغ ترش یونانی هم گفته میشه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن