پخت شیرینی پسته ای

طرز تهیه شیرینی پسته ای

شیرینی پسته ای یکی از محبوب ترین شیرینی های ایرانی برای مدت زمان طولانی است. طعم و بوی آن بسیار خوب است و به دلیل وجود پسته دارای رنگ سبز زیبایی است. بافت این شیرینی توخالی ، شکننده و در دهان ذوب می شود. برای ایجاد اشکال زیبا برای این چیز شیرین می توانید از انواع برش های طرح دار استفاده کنید.

این شیرینی به دلیل زیبایی خارق العاده ، طعم فوق العاده و ماندگاری بالا برای شیرینی های نوروزی و سایر مناسبت ها و مهمانی ها بسیار مناسب است. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی پسته با ما در بخش آشپزی وب‌سایت سبز افروز همراه شوید.

مواد لازم برای طبخ شیرینی های پسته ای

100 گرم پودر پسته
پودر قند 60 گرم
100 گرم آرد شیرینی سفید
روغن مایع 60 گرم
مربای پودر هل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی پسته

1-برای شروع ، پودر پسته را در یک ظرف ریخته ، پودر هل را اضافه کرده و مخلوط می کنند و پودر قند را از طریق ظرف الک می کنند.

2-با بقیه مواد مخلوط کنید ، سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. در آخر آرد را کم کم داخل مواد الک کنید.

3-و ، تا آنجا که ممکن است با قاشق مخلوط کنید و وقتی خمیر کمی سفت شد و دیگر نمی توان با قاشق آن را هم زد ، با دست مخلوط کنید.

مقدار آرد استفاده شده معلوم نیست و بسته به نوع آرد (زیرا آردهای مختلف مقادیر مختلفی را به خود جذب می كنند) ، یعنی ممکن است همه ی آرد یا نیمی از آن استفاده شود ؛ در صورت بدست آوردن خمیر نچسب كه به دست تمیز خوب نچسبد ، از آن استفاده کنید.

نکته مهم در تهیه شیرینی پسته ای :

پسته نوعی دانه چرب است ، بنابراین آنها را خیلی زیاد با قاشق یا دست مخلوط نکنید زیرا در روغن می ریزند و کمتر شیرین و بیشتر چرب می شوند.

(من از رنگ غذایی در شیرینی استفاده نکردم ، اما اگر پودر پسته سبک و شیرینی سبک باشد ، می توانید از ابتدا سبز خوراکی به مواد اضافه کنید) قالب را باز و برش دهید و شیرینی را با برش دلخواه درست کنید. من یک قالب با استفاده از برش الگو درست کردم. با این وجود می توانید از الگوی اندازه کوچکتر با طراحی ساده نیز استفاده کنید.

6-بعد از قالب گرفتن ، شیرینی را با استفاده از پالت یا چاقو برداشته ، در سینی فر که با کاغذ مقاوم در برابر روغن پوشانده شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با 170 درجه سانتیگراد برای حدود 10 تا 1/4 بپزید. دمای مناسب فر متفاوت است و به اندازه و ضخامت شیرینی بستگی دارند.

این شیرینی نباید تغییر رنگ یابد ، بنابراین آن را نزدیک اجاق گاز قرار دهید و همیشه بررسی کنید که پایین شیرینی کمی طلایی شده و بعد آن را از فر خارج کنید.

بعد از بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملاً سرد شود ، آن را حرکت ندهید و لمس نکنید زیرا بسیار شکننده است و خرد می شود.

شیرینی ها را می توان پس از خنک شدن از کاغذ مقاوم در برابر روغن جدا کرد و در ظرف دربسته ای ذخیره کرد.

اگر از کاتر ساده برای قالب گیری شیرینی استفاده کردید ، از روش بن ماری شکلات سفید را ذوب کرده و درون قیف بریزید ، در آن قسمت برای زیباتر نشان دادن آن ، قیف شکلات را روی شیرینی گرفته و با عقب و جلو رفتن روی آن بپاشید و سپس پسته های خرد شده را بریزید.

از تابش مستقیم نور خورشید خودداری کنید و از تغییر رنگ یا محو شدن آن خودداری کنید.

این دسر بسیار خوشمزه است ، پس لطفا آن را درست کنید و لذت ببرید.

نکاتی در مورد تهیه شیرینی پسته ای خانگی:

مهمترین نکته در طعم و رایحه این شیرینی استفاده از پودر خالص پسته و پودر هل تازه است.

برای تهیه ی پسته می توانید خودتان زحمتش را تقبل کنید یا از پود های باکیفیت بیرون استفاده کنید. فرقی ندارد. برای این کار پوست سفت پسته ها را بردارید ، آجیل ها را در یک کاسه بریزید و کاسه پسته را با آب جوش پر کنید. بگذارید چند دقیقه بماند و سپس بشویید. سپس پسته ها را به راحتی پوست بگیرید.

مغزهای پوست کنده را روی یک سینی پهن کرده و برای خشک شدن کامل کنار بگذارید اما آنها را در معرض نور آفتاب قرار ندهید زیرا پسته ها کمرنگ می شوند. وقتی پسته کاملا خشک شد ، آنها را در آسیاب بریزید و خرد کنید ، اما توجه داشته باشید که پسته نوعی دانه چرب است.

باید مراقب باشید روغنی نشود و آن را به صورت پودر نگه دارید. برای این کار پسته ها را داخل دستگاه قرار ندهید و هر بار مقدار کمی آن را آسیاب کنید. همچنین دستگاه را روی دور تند قرار ندهید ، زیرا اصطکاک دستگاه باعث می وشد پسته روغن تولید کند. میتوانید برای تهیه آسانتر دستگاه را خاموش روشن کنیدید تا پسته ها پودر شوند

برای دادن عطر و بوی شیرینی ، هل سبز (هل در دو نوع سبز و سفید موجود است که در تولید شیرینی ها از نوع سبز استفاده می شود) را چندین بار خرد کرده و از صافی خوب برای استفاده از شیرینی رد کنید. توصیه می شود. .. از آن نهایت استفاده را ببرید و طعم شیرینی به آن ببخشید ، باید کاملاً تازه و خالص باشد.

مقدار آرد موجود در این شیرینی محدود است و اگر بیش از حد باشد ، سفت و ترک خورده می شود و در نتیجه بی کیفیت می شود. آرد کم باعث می شود شکلات شیرینی ها از بین برود. اگر مبتدی هستید و نمی توانید از آرد به درستی استفاده کنید ، دقت کنید تا مواد و تلاش شما هدر نرود. وقتی خمیر آماده شد ، یک یا دو شیرینی قالب بزنید ، در فر بپزید ، نتایج را بررسی کنید ، سپس بقیه شیرینی ها را قالب بزنید و آماده کنید.
برای این شیرینی توصیه می شود از یک سینی سبک استفاده کنید و نه از خود سینی فر ، زیرا سینی های تیره رنگ شیرینی را خیلی سریع تغییر می دهند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن